Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier în municipiul Constanța la intersecția străzilor Călărași cu Mihai Viteazu. O victimă, încarcerată (galerie foto+video)

ro

13 Dec, 2018 12:06 3678 Marime text
Un accident rutier a avut loc astăzi în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Călărași cu Mihai Viteazu. 

La fața locului intervin cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

Potrivit ISU Dobrogea, o victimă este încarcerată. 

UPDATE. 2 

În jurul orei 11:50, un bărbat, de 21 de ani, a condus o autoutilitara pe strada Călăraşi, dinspre Casa de Cultură către strada Mihai Viteazu unde, la intersectie cu aceasta, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe str. Mihai Viteazu dinspre str. Nicolae Iorga către bld Mamaia, informează IPJ Constanța 

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 39 ani și a unei minore, de 5 ani, pasagere autoturism.



UPDATE. 1

Potrivit SAJ Constanța la accident a fost o victimă încarcerată, o femeie de 39 ani diagnosticată cu traumatism toracic și membru superior, conștientă.

De asemenea în accident a fost rănit și un copil de 6 ani, diagnosticat cu traumatism costal. Fetița conștientă a fost transportată la spital alături de femeia de 39 de ani.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SAJ: un B2 și un C2. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii