Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Grav accident în județul Brașov. Un tractor a fost spulberat de un tren. Un om a murit pe loc

ro

01 Jun, 2018 16:37 2856 Marime text
Un grav accident a avut loc în această după-amiază la o trecere la nivel cu calea ferată din județul Brașov./ Din primele informații, accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Lunca Câlnicului spre Chichiș.
 
Potrivit ISU Brașov, un tractor a fost lovit de tren, după ce șoferul u a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. Un om a murit și un altul a fost rănit. 
 
La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, un echipaj SMURD si unul de la SAJ.

Persoana decedată avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cea de-a doua victimă este conştientă, prezintă traumatisme uşoare, excoriaţii şi a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, informează ISU Braşov

UPDATE

"În jurul orei 16.10, un tractor ce circula pe un drum agricol care face legătura între localitatea Lunca Câlnicului şi terenurile agricole din vecinătatea localităţii, la trecerea peste calea ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere (fără barieră sau semnale luminoase) magistrala CFR 400, km 17+900 m., a fost surprins şi accidentat de trenul IR 1645, care circula în direcţia Sfântu Gheorghe. În urma accidentului, conducătorul auto al tractorului, un bărbat de aproximativ 31 ani, din localitatea Lunca Câlnicului, a decedat, iar un alt bărbat, de aproximativ 27 ani, din aceeaşi localitate, pasager în tractor, a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", informează IPJ Braşov.
 
Potrivit sursei citate, conductorul trenului a fost testat şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, mai relevă IPJ Braşov.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii