Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Fuziunea PMP - UNPR se va rupe? În ce funcţie a fost numit senatorul de Constanța Marian Vasiliev

ro

01 Nov, 2016 22:54 3797 Marime text
La conferința extraordinară a UNPR, s-a votat în unanimitate anularea fuziunii cu partidul lui Traian Băsescu! UNPR are, de astăzi, și un nou președinte.

S-a votat anularea fuziunii cu PMP în unanimitate și s-a luat act de plecarea din partid a fostului președinte Valeriu Steriu. În locul lui, a fost numit senatorul de Constanța Marian Vasiliev. Secretar general al noului UNPR a fost ales senatorul de Maramureș Nuțu Flonta, conform debanat.ro.
 

Menţionăm că am încercat să obţinem un punct de vedere de la Marian Vasiliev. Când îl vom obţine, îl vom publica.

UPDATE 2 noiembrie 2016:
Redacția ZIUA de Constanța a reușit să obțină un punct de vedere de la Marian Vasiliev:

„Ieri, conferința națională a UNPR, cu 428 de delegați prezenți din toată țara, a decis denunțarea fuziunii cu PMP-ul și alegerea mea ca președinte a UNPR până la conferința ordinară de anul viitor. Suntem preocupați de procesul de mâine de la Curtea de Apel, unde ni se va decide soarta. Asta îmi conferă mie o putere în plus, fiind susținut de toate filialele din România, iar ceea ce am început eu acum două luni doar în calitate de vicepreședinte al UNPR va avea susținere oficială, prin decizia unei conferințe naționale,” a declarat Vasiliev. 


În legătură cu alegerile parlamentare de luna viitoare, Marian Vasiliev a precizat următoarele:

„Deocamdată, noi ar fi trebuit să mergem pe listele proprii, că asta a fost ținta noastră, să candidăm toți parlamentarii și să nu plece nimeni la niciun partid și UNPR să candideze singur în alegeri. Numai că am depășit termenele, am sperat că până în 15 octombrie vom definitiva procesul și vom lua prtidul înapoi. Nu mai avem când să facem listele, iar toți parlamentarii UNPR din momentul de față nu mai pot candida pentru că am depășit perioada de depunere al candidaturilor”, a spus noul președinte al UNPR.


Marian Vasiliev susține că George Lipoveanu va coordona filiana județeană UNPR din Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii