Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotografie inedită a ministrului interimar al Justiției, Ana Birchall. Cu cine s-a fotografiat ministrul

ro

13 May, 2019 08:48 2967 Marime text
Pe pagina de Facebook a viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru interimar al justiției, Ana Birchall a fost postată ieri o fotografie în care aceasta aper alături de un cunoscut sportiv român. 

Este vorba despre cunoscutul Ghiță Mureșan, a cărui înălțime depășește 2 metri. Mai exact acesta măsoară 2,31 m. Fotografia a fost realizată la Ziua Națională a portului tradițional.

Gheorghe (Ghiță) Mureșan (născut pe 14 februarie 1971, Tritenii de Jos, Cluj) este un baschetbalist român, fost jucător în NBA. Cu o înălțime de 2,31 m, deține împreună cu Manute Bol titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA, conform Wikipedia. 

Gheorghe Mureșan este cel mai cunoscut sportiv român intrat în vizorul lumii sportive datorită selecției observative. Având o înălțime peste medie la vârsta junioratului, a fost remarcat de către responsabilii de la Clubul Sportiv al Universității Cluj. De aici, datorită aptitudinilor sale, jucătorul a evoluat și curând a atras atenția selecționerului echipei naționale și mai apoi echipelor din străinătate: Pau-Orthez, Washington Bullets și New Jersey Nets.

Sursa foto: Facebook/Ana Birchall

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii