Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Birchall - „Ghiciţi cine mă atacă! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România!“

ro

05 Dec, 2019 00:00 1861 Marime text

Ana Birchall a scris pe pagina sa de socializare că este atacată de Radu Mazăre pentru că şi-a îndeplinit atribuţiile şi l-a adus în timp record în România.
 
În postarea sa, fostul ministru al Justiţiei îl ironizează pe Mazăre, despre care spune că a fost „cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România”, adăugând că „poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-şi exercite talentele de salvamar”.

„Ziua şi atacul la Ana Birchall! Şi ghiciţi cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România! Aflu că se continuă atacul şi campaniile de defăimare şi denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că "printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazăre, un nume sonor, să execute pedeapsa în România!“
 
Cu alte cuvinte, faptul că mi-am îndeplinit cu responsabilitate şi profesionalism obligaţiile de ministru al justiţiei şi l-am adus în ţară, într-un timp scurt, este adevărat (de vineri după-amiază până luni dimineaţă), pe fugarul Radu Mazăre să-şi execute pedeapsa este de condamnat şi trebuie sa o punem la zid pe Birchall. Aşa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-şi exercite talentele de salvamar.
 
P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are şi o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre... Dar vom vorbi despre asta într-o postare următoare”, a scris Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.
 
Vă reamintim că Radu Mazăre a revenit în România după un an şi jumătate de stat în Madagascar pe 20 mai a.c. Fostul primar al Constanţei a fost adus sub escortă, cu un avion care a aterizat în jurul orei 20:35 la Bucureşti. Radu Mazăre execută o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru corupţie în Dosarul Retrocedărilor, în penitenciarul de la Rahova.


Citeşte şi:

Radu Mazăre a cerut azi judecătorilor să fie eliberat. Când se va anunţa decizia

Dosarul Retrocedărilor din Constanţa Povestea terenului ajuns în stăpânirea familiei Mazăre!

Fostul primar Radu Mazăre este adus în această seară în România. Ce se va întâmpla cu el

Radu Mazăre, în arest. A fost la ÎCCJ, la o zi după aducerea sa în ţară. Ce urmează să se întâmple cu fostul primar din Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii