Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pentru prinderea unui adolescent aflat la volanul unui autoturism. Suspectul nu a oprit la semnaul polițiștilor

ro

14 Nov, 2018 10:10 1365 Marime text
Un adolescent de 16 ani din localitatea Brebeni, judeţul Olt, este căutat de poliţişti după ce, pe o stradă din Craiova, a fost depistat la volanul unei maşini şi a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii care l-au urmărit şi au tras mai multe focuri de armă., informează Agerpres.ro

Potrivit IPJ Dolj, marţi seara, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism care se deplasa pe Calea Bucureşti din Craiova, însă şoferul nu a oprit şi a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care agenţii au trecut la urmărirea maşinii, cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

"Conducătorul auto a mărit din nou viteza de deplasare, efectuând şi manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, fapt pentru care poliţiştii au efectuat somaţiile legale şi au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului respectiv", au informat reprezentanţii IPJ Dolj. 


Şoferul a oprit autoturismul şi a fugit, poliţiştii reuşind să prindă doi pasageri de 15 şi 45 de ani, ambii din judeţul Olt şi să stabilească identitatea şoferului care încă nu a fost găsit. Întrucât maşina i-ar fi fost pusă la dispoziţie de către bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii