Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foc de avertisment pentru oprirea unui șofer în județul Constanța! Ce a descoperit Poliția în mașina conducătorului auto (FOTO)

ro

13 Jan, 2024 16:43 1169 Marime text

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, un polițist din cadrul Serviciului Rutier a observat, pe D.C. 47, între localităȚile Izvoarele și Coslugea, un autoturism al cărui șofer a virat brusc pe un drum de pământ, la vederea autospecialei de poliție.

Polițistul a efectuat semnale acustice și luminoase, în vederea opririi acestuia, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Polițistul a pornit în urmărirea acestuia, observând că, pe locul din pasagerului din dreapta față se află o femeie ce ține în brațe un minor, de aproximativ 1 an.

După aproximativ 5 kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit. Polițistul a pornit în urmărirea acestuia, procedând la efectuarea somațiilor verbale legale, transmite IPJ Constanța. 

Deoarece bărbatul nu s-a supus, a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare.

Conducătorul auto a reușit să fugă, dar, la scurt timp după aceea, a revenit la fața locului.

Acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în autoturism au fost descoperite un motor de barcă și mai multe recipiente goale cu miros specific de benzină, a căror proveniență conducătorul auto nu a putut-o justifica.

În cauză a cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal, a mai punctat IPJ Constanța. 



Citește și:

Retrospectivă 2023Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii