Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă pe DN1 Urmărire ca în filme pentru prinderea unui bărbat care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

ro

24 Sep, 2023 11:39 838 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBLa data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către Poliția Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni, în zona unui mall din București, se deplasează către județul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ilfov, acționând cu operativitate, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localității Ciolpani și întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea către județul Prahova, polițiștii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție.

„În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto refuza să oprească, polițiștii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit.

La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcția București, polițiștii reușind să-l intercepteze și să-l oprească. în zona kilometrului 34.

În continuare, polițiștii au procedat la spargerea unui geam lateral, pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât și unuia dintre polițiști.

În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


Bărbatul respectiv a fost preluat de către polițiștii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză. 

Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța!Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, testat pentru consum de alcool și droguri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii