Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Dunării “Fiți activi pentru o Dunăre curată!”

ro

28 Jun, 2015 11:10 1908 Marime text
Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor împreună cu Asociația Salvați Dunărea și Delta organizează, mâine, la Tulcea, cea mai mare acțiune de ecologizare de-a lungul fluviului Dunarea, pentru a sărbători Ziua Dunării.
Totodată, pentru marcarea celei de-a 11 ediții a Zilei Dunării, secretarul de stat pentru Ape, Iulian Jugan va susține o conferință de presă, ce va avea loc la Tulcea, Hotel Delta, începând cu ora 14.00. La eveniment vor mai participa reprezentanții Asociației Salvați Dunărea și Delta, ai sponsorilor, ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, precum și ai instituțiilor de mediu din județele Tulcea și Constanța.
Mesajul pentru Ziua Dunării 2015 este “Fiți activi pentru o Dunăre curată!” - pentru a responsabiliza locuitorii și turiștii din Deltă asupra importanței curățeniei Dunării și a colectării selective a deșeurilor.
Ziua Dunării este sărbătorită anual pe 29 iunie, dată ce marchează semnarea Convenției privind cooperarea pentru protecția și utilizarea durabilă a fluviului Dunărea, la Sofia, în anul 1994, la propunerea țărilor dunărene și sub auspiciile Comisiei Internaționale pentru Protecția Fluviului Dunărea .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii