Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmele de agenturare din Port, nemulţumite de noul cadru legal privind pilotajul şi remorcarea

ro

02 Aug, 2012 19:32 1438 Marime text

În urmă cu scurt timp, directorul CN APM SA Constanţa, Decebal Şerban a anunţat că a fost semnat un nou contract pentru asigurarea în condiţii de siguranţă a serviciilor de pilotaj în Port cu firma Maritime Pilot.

Amintim că Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa a mai semnat contracte pentru asigurarea serviciului de pilotaj nave maritime în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia cu firmele SC „Canal Sea Services" SRL şi SC „Black Sea Pilots" SRL, contracte care vor fi aplicate începând cu 1 august 2012.

De asemenea, până la această dată, pentru efectuarea serviciului de remorcaj nave maritime a fost încheiat un singur contract cu SC „Logistic Remo Services" SRL, aplicabil tot de la 1 august 2012.

 „Sunt aşteptate să vină să perfecteze contracte cu CN APM SA pentru asigurarea serviciilor de pilotaj şi remorcare toate firmele care îndeplinesc condiţiile impuse de cadrul legislativ aprobat luna trecută", a precizat şeful Serviciului Juridic, Ghiulentan Encioiu.

Directorul CN APM SA, Decebal Şerban a declarat că a luat cunoştinţă de reacţia vehementă şi virulentă a majorităţii firmelor de agenturare care au alte opinii privind respectarea cadrului legal şi care în opinia lui „nu sunt fundamentate".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii