Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:43 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza migranţilor Evitaţi schimbarea trenurilor în Budapesta!

ro

02 Sep, 2015 09:39 666 Marime text
CFR Călători recomandă pasagerilor români care vor să ajungă la Viena sau către alte destinaţii din Europa să evite schimbarea trenurilor în Budapesta, dată fiind situaţia refugiaţilor din capitala Ungariei, şi să achiziţioneze bilete pentru trenul IR 346/347 "Dacia". Potrivit unui comunicat al acestei companii, preţul pentru o călătorie Bucureşti Nord - Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 de euro la vagon clasa a 2-a şi de la 49 de euro la vagon cuşetă.
Biletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena şi pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, pasagerii pot să consulte pagina de internet a companiei sau să apeleze numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internaţioal Gara de Nord Bucureşti).
Amintim că Gara de Est din Budapesta a fost temporar închisă, ieri, după ce aproximativ 3.650 de imigranţi au sosit în Viena în cursul zilei de luni, după ce s-au îmbarcat în trenuri cu plecare din Budapesta, un număr record de imigranţi sosiţi pe teritoriul austriac într-o singură zi. Astfel, sute de imigranţi împingeau către porţile metalice ori de câte ori vreun tren urma să plece către Viena sau Munchen, dar au fost blocaţi de către poliţie. Documentele imigranţilor au fost verificate, iar cei cu bilete de tren, dar fără vize UE au fost daţi afară din gară.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii