Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Nu sunt însărcinată. Nu mi s-a cerut să fac denunţuri. Nu m-a surprins susținerea lui Traian Băsescu"

ro

10 May, 2015 23:23 973 Marime text
 
Elena Udrea a declarat, în această seară, în primul interviu de la ieșirea din penitenciarul Târgșor, în cadrul emisiunii Ultimul cuvânt, că va face plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului împotriva arestului preventiv. Elena Udrea mărturisește că plângerea este justificată ținând cont de condițiile insalubre din arestul Capitalei, dar și din penitenciarele românești.

Elena Udrea dezminte că ar fi însărcinată.

„Dacă, Doame ajută, aş fi arătat imecabil, aş fi fost criticată de ce ies din puşcăie şi arăt bine. Dacă am ieşit aşa, toată lumea a spus - vai, săraca, ce rău arată! M-am străduit să fac mişcare, camera avea cam 20 de metri, cu o plasă, vezi cerul printr-o plasă. Dacă cineva s-a gândit la asta, nu, categoric nu sunt însărcinată, ca să dispară şi acesta dilemă", a spus Udrea la B1 TV.
 
Elena Udrea a declarat în intervenția telefonică  din cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt" difuzată de B1 TV, că nu i s-a cerut să facă denunțuri.

„Nu mi s-a cerut să fac denunțuri. Elena Udrea însăși era o miză. Acest dosar nu este Gala Bute, ci unul conex, e de fapt dosarul Elena Udrea. Sunt totuși câteva denunțuri. Cum este domnul Gărdean", a spus Elena Udrea.

De asemenea, fostul ministru a declarat că nu a fost surprinsă de susținerea fostului președinte Traian Băsescu, menționând că fostul șef al statului știe ce nu ar „face niciodată”. 

„Nu mă surprinde, pentru că mă cunoaște poate cel mai bine. Faptul că a crezut în mine, că nu am luat geanta cu bani, m-a emoționat. M-a bucurat foarte mult. Mă cunoaște de zece ani, știe exact ceea ce n-aș face niciodată”, a mai adăugat Udrea.


 

Sursa: B1 TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii