Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După mai mulți ani de absență Celebrity Constellation, un vas din flota americană, va sosi în Portul Constanța

ro

21 Jul, 2014 00:01 2338 Marime text
Celebrity Constellation, un vas din flota americană, va sosi de două ori în Portul Constanța în 2014, după mai mulți ani de absență.

Celebrity Constellation aparține de Celebrity Cruises, care face parte din elita companiilor de profil, fiind cunoscută drept una dintre cele mai prestigioase companii din industrie.

Flota este alcătuită din 11 vase, majoritatea depășind capacitatea de 2.000 de pasageri, se arată pe site-ul oficial celebritycruises.com.

Deși acoperă majoritatea mărilor și oceanelor ca destinații turistice, Celebrity nu a sosit în Constanța de foarte mulți ani.

Însă, potrivit seascanner.com, în acest an, Celebrity Constellation a programat prima escală în Portul Constanța în data de 23 septembrie, urmând să staționeze aici în intervalul orar 6.00 - 19.00. Următoarea escală va avea loc în data de 5 octombrie și atunci turiștii vor avea șansa să viziteze Constanța, vasul urmând să fie prezent în Terminalul de Pasageri al Portului Constanța, la fel, timp de 13 ore, în intervalul 6.00 - 19.00.

sursă foto: www.cruisemates.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii