Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:06 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, extragere ocazională la Loteria bonurilor fiscale

ro

24 Dec, 2015 10:58 733 Marime text
Ministerul Finanțelor Publice organizează, duminică 27 decembrie, o nouă extragere ocazională în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015.

1 milion de lei este fondul de premiere, din care vor fi împărţite cel puţin 100 de premii.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18,00, este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române, conform Agerpres.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie a.c., și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare, informează Agerpres.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. 'Loteria Română' pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie — 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii