Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce premii vor fi la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale

ro

09 Apr, 2015 20:39 1848 Marime text
Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale va avea loc luni, 13 aprilie, în a doua zi de Paște, iar valoarea premiilor "puse la bătaie" este de un milion de lei, a anunțat, joi, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit Agerpres.

Extragerea de luni este publică și va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, care va pune la dispoziție, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei în direct.

Extragerea din 13 aprilie a.c. va avea trei etape, în prima etapă se va extrage o bilă, reprezentând luna emiterii bonului, în etapa II se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului, iar în etapa III se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al CN Loteria Română SA pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritorială a ANAF unde a fost depus originalul bonului fiscal câștigător eliberează o copie care poartă mențiunea „conform cu originalul”.

Plata câștigurilor se face de către Ministerul Finanțelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticității și realității bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale ANAF.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii