Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea artistică

ro

19 Nov, 2013 09:14 4232 Marime text
Mariella Andreescu a murit.  Pe adresa stireata@rtv.net artistul Cornel Constantiniu ne-a trimis informaţia că sâmbătă seara s-a stins din viaţă cea de-a doua soţie a regretatului Aurelian Andreescu, Mariella Annie Dumitriu.

Mariella Andreescu a murit. "Cu regret doresc să vă anunţ că sâmbătă seara a încetat din viaţă, Mariella Andreescu, soţia nu mai puţin regretatului Aurelian Andreescu. Cu stima, Cornel Constantiniu", este informaţia primită pe adresa stireata@rtv.net. Aurelian Andreescu s-a căsătorit cu Mariella Annie Dumitriu în anul 1976 şi doar moartea artistului i-a despărţit, în anul 1986.

În 1991 Mariella şi Mirel, fiul său adoptiv, au plecat în Canada, unde s-au şi stabilit. "În 1990 mi-a murit fratele şi în 1991 m-am hotărăt să părăsesc ţara şi să-mi refac viaţa. Am plecat singură cu două valize şi nu regret. M-am căsătorit cu un saxofonist cu care a căntat şi Aurelian. El avea cetăţenie germană şi voia să vină în Canada. M-a rugat să-l ajut şi de aceea ne-am căsătorit.

A fost un ajutor pentru amândoi. Convenţia a durat un an. El s-a purtat cavalereşte şi am rămas buni prieteni. M-am înscris şi la Facultatea de Ştiinţe Sociale. Sunt foarte mândră că am făcut-o", povestea Mariella, în urmă cu şase ani. Mariella Andreescu avea doar 60 de ani, iar în 2003 fusese diagnosticată cu cancer la plămâni.

În 2007, într-un interviu pentru Jurnalul Naţional ea descria sfârşitul lui Aurelian Andreescu: "A trebuit să plec în turneu cu teatrul la mare. L-am luat şi pe băiat cu mine. Aurelian nu m-a ascultat şi a venit după noi la mare. Se simţea foarte rău. Am fost seara la spectacol, dar el n-a vrut să stea în cameră. S-a dus să cânte la un restaurant.

Citeste mai mult pe RTV.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii