Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:08 26 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea afacerilor. Cunoscut om de afaceri, decedat la Eforie Nord. Acesta deține un hotel pe litoral

ro

20 Jul, 2018 14:26 2563 Marime text
Un om de afaceri din Pitești a murit ieri la Eforie Nord. 

Florea Tolea, în vârstă dfe 69 de ani a fost găsit ieri după amiază, în jurul orei 16.30 inconștient în camera de hotel în care era cazat la Eforie Nord. 

La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor medicale, dar, cu toate eforturile depuse nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. 

Potrivit unor surse, afaceristul deține un hotel în București, un altul pe litoral și are afaceri în Argeș și Olt. 

În anul 2015, ANPC a fost la restaurantul-terasă Perla, care funcţionează pe societatea TEF Hotels SRL, deținută la acea dată de afaceristul Tlorea Tolea. Închisă cu un an în urmă, din cauza mai multor neconformităţi, comisarii au avut bucuria să constate că la contorlul din 2015 totul era în regulă, iar toate problemele pe care le aveau în trecut au fost rezolvate.

„Avem un exemplu că se poate. Este o bucătărie curată, unde turiştii sunt serviţi exemplar. Există condiţii de servire. Îi felicit pentru ceea ce am găsit”, a spus Marius Dunca, șeful ANPC de la acea dată. 

Aşa cum reiese din fişa Registrului Comerţului, consultată pe data de 20 iulie 2018, TEF Hotels SRL a fost înregistrată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Piteşti, strada Trivale.

Firma are un capital social subscris de 220.200 de lei, integral vărsat, compus din 22.020 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei.

În societate sunt asociaţi Florea Tolea, născut pe 11.09.1949, în Sârbii-Măgura, Olt, şi Marian Janin Tolea, născut pe 12.07.1975, în Piteşti, Argeş, fiecare cu câte o cotă de de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%.

De administrarea societăţii se ocupă Marian Janin Tolea. Activitatea principală a firmei se referă la „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii