Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Robert Turcescu - „Falși profeti ai unor lumi noi propovăduiesc o bunăstare închipuită ”

ro

06 Mar, 2019 17:52 1525 Marime text
Deputatul Robert Turcescu a postat pe pagina sa de Facebook câteva rânduri emoționante despre motivația fiecăruia dintre noi, despre căutarea unui rost. 

"Ne căutăm un rost. Ceva în care sa credem, pe cineva care să ne confirme crezurile, atitea cite mai sint. Între timp, lumea se umple de idei tembele și de tembeli cu idei fixe: ba că proprietatea e un moft, ba că familia e desueta, ba că Noua Ordine Mondiala. Falși profeti ai unor lumi noi propovăduiesc o bunăstare inchipuită în care traim în grupuri și ne alinăm singuri.

L-au pus între paranteze pe Dumnezeu și vintura un Decalog progresist în care prima poruncă e să nu ai alți dumnezei în afara membrilor Politiei Gindirii. Ei sint Alfa și Omega, ei pot spune orice azi ca să retracteze si sa nuanteze miine, fără scuze, fără regrete.

Dacă greșesc e pentru ca altii n-au inteles, daca nu inteleg e pentru ca numai ei sint deasupra greselilor. Lumea lor, a apostolilor ideilor fixe, e in alb si negru, nu vad culori decit in curcubeul LGBT. Dacă reuseșc sa mai pacaleasca pe cineva e pentru ca în vacarmul lumii de azi se aud doar ei tipind tare și ascutit, ca niște păsări de prada: răpesc suflete slabe. Vor pierde lamentabil, sint goi și fără Inger, dar va trebui să-i mai suportam o vreme, crestinește, pină cind se va coji spoiala de pe trupurile lor de ceară", , a scris deputatul Robert Turcescu pe Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii