Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Turcescu (PMP) - „Opoziţia are nevoie în această toamnă de un candidat unic la prezidenţiale!“

ro

29 May, 2019 00:00 2759 Marime text
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu face o analiză la obiect a situaţiei politice rezultate în urma alegerilor europarlamentare, dar şi a votului pentru referendum.
 
Parlamentarul spune că, în acest moment: „Iohannis şi PNL vor guvernarea. Cioloş şi Barna vor anticipate. Dăncilă anunţă că nu demisionează.
Despre asta va fi vorba în următoarele săptămâni.
PNL va prelua sarcina de a găsi o majoritate parlamentară în stare să voteze o moţiune de cenzură şi care, mai apoi, să susţină un guvern cu prim-ministru liberal. Probabil, Alianţa USR PLUS va refuza să intre la guvernare, asumându-şi doar susţinerea din Parlament a unui guvern de coaliţie format în jurul PNL. Ponta ar putea aplica aceeaşi tactică, UDMR, idem. PMP va decide în zilele următoare care e calea de urmat. Părerea mea - subliniez, a mea - este că ar trebui să fim parte din viitoarea echipă guvernamentală, fie şi pentru a arata că Opoziţia e în stare să colaboreze. În negocierile politice, rolul principal îl are Klaus Iohannis”, punctează deputatul PMP.
 
„Dăncilă trebuie să plece de la Palatul Victoria, PSD trebuie înlăturat de la guvernare, iar Opoziţia are nevoie în această toamnă de un candidat unic la prezidenţiale”, concluzionează parlamentarul constănţean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii