Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până după alegerile generale de anul viitor Deputatul Robert Turcescu spune că cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România ar fi Traian Băsescu

ro

28 May, 2019 00:00 2067 Marime text
Deputatul PMP de Constanţa Robert Turcescu este de părere că urmează o perioadă complicată iar blocul Opoziţiei trebuie sa răspundă aşteptărilor electoratului şi să scape de guvernarea PSD. „Partidele îşi fac calcule legate de scrutinul prezidenţial şi, mai ales, în ceea ce priveşte alegerile locale şi generale de anul viitor. Uitaţi de anticipate, nu vor fi. Cine intră azi la guvernare trebuie să repare urgent stricăciunile făcute de peşedişti. Partea economică e dureroasă, foarte dureroasă deja. Ar putea fi nevoie de decizii ferme, unele chiar impopulare. Iar aici, dincolo de susţinerea unei majorităţi parlamentare, e nevoie de un adevărat prim-ministru care să nu ia în calcul cât pierde sau cât câştigă el sau partidul lui din asumarea unor astfel de decizii. Pentru că, oameni buni, despre asta va fi vorba: partidul care va asuma viitorul prim-ministru din partea Opoziţiei până la alegerile generale de anul viitor va deconta electoral asumarea unor măsuri ferme în stare să repare dezastrul lăsat în urma de pesedişti”, comentează deputatul constănţean.
 
Turcescu apreciază că în acelaşi timp şi în Europa întreagă urmează o perioadă complicată care reclamă în fruntea guvernului României un bun cunoscător al afacerilor politice de pe bătrânul continent. Cineva cu mare experienţă, adaugă deputatul, în ceea ce priveşte treburile guvernării, cineva care să ştie statul şi pe faţă, şi pe dos.
„Cine ar putea fi acel prim-ministru? Dacă n-am trăi vremuri atât de bizare, nu-i aşa ca răspunsul ar fi simplu? Dacă n-am trăi cu iluzia ca tot ce e nou aduce o viaţă nouă şi că tot ce e "vechi" trebuie dus la groapa istoriei politice, nu-i aşa că n-ar fi greu răspunsul? Cu riscul asumat la începutul acestei postări, la care adaug precizarea că acesta este un gând personal care nu implică nici măcar o discuţie informală pe acest subiect cu colegii mei din PMP, eu spun apăsat că, până după alegerile generale de anul viitor, cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România ar fi Traian Băsescu”, a conchis deputatul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii