Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie în bloc la PMP Medgidia „Respingem categoric orice fel de asociere a PMP Medgidia cu gruparea Mazăre-Constantinescu”

ro

06 Mar, 2015 15:07 2082 Marime text
Ca urmare a deciziei abuzive şi discreţionare a Consiliului Executiv Judeţean a PMP Constanţa, privind dizolvarea Organizaţiei Medgidia a Partidului Mişcarea Populară, fosta conducere locală anunţă demisia în bloc şi din calitatea de membru a PMP Medgidia, se arată într-un comunicat remis azi redacţiei.
 
În comunicatul remis, se arată că „acuzaţiile aduse echipei de conducere a PMP Medgidia de către Claudiu-lorga Palaz sunt cel puţin rizibile, acestea putând fi oricând uşor combătute prin rezultatele obţinute Ia alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, chiar şi în condiţiile schimbării intempestive a candidatului pentru preşedinţia României. Numărul de semnături strânse pentru susţinerea candidaturilor lui Cristian Diaconescu şi a Elenei Udrea pentru preşedinţia României (lucru greu de realizat în contextul în care Cristian Diaconescu îşi lansase candidatura la Medgidia) este o dovadă a loialităţii fostei conduceri a Organizaţiei Medgidia a PMP. Injusteţea dizolvării Consiliului Executiv Local este demonstrate şi de numărul mare de membri şi de simpatizanţi ai acesteia şi de acţiunile derulate de la înfiinţarea să, cu acceptul şi sub coordonarea Consiliului Executiv Judeţean Constanţa”.
 
De asemenea, membrii PMP susţin că nu au nicio legătură cu „gruparea Mazăre – Constantinescu”.
 
„Respingem categoric orice fel de asociere a conducerii PMP Medgidia sau a oricărui membru at organizaţiei locale cu gruparea Mazăre-Constantinescu şi considerăm că, prin afirmaţiile făcute, Claudiu-lorga Palaz a jignit şi batjocorit muncă de ani buni a uneia dintre cele mai puternice organizaţii locale a PMP din judeţul Constanţa.”.
 
Totodată, în comunicatul de presă se mai arată că până la sfârşitul acestei săptămâni, membrilor fostului Consiliului Executiv Local a PMP Medgidia, demisionari din partid, li se vor alătură cel puţin 90% dintre colegii din organizaţia locală, care sunt decişi să părăsească în bloc partidul.
 
„În acest partid respectul pentru oameni a devenit un concept gol de conţinut şi a fost înlocuit de dictatură personală a preşedintelui Organizaţiei Judeţene Constanţa a PMP, Claudiu-lorga Palaz”. I
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii