Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:13 22 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Cum a aflat Radu Mazăre, de la tanti Tanța, că are un nou dosar la ANI ”Domnule primar, mai aveţi un dosar! Aoleu, zic”

ro

10 Dec, 2014 01:42 1621 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marţi, la "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea",că va face plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva ANI care a sesizat DNA să îl cerceteze pentru conflict de interese şi va cere daune morale, întrucât inspectorul ANI "s-a grăbit" şi nu a aşteptat ca el să-i trimită documente.

Radu Mazăre a declarat că a primit o adresă de la ANI prin care i se cerea un punct de vedere privind anumite contracte verificate de această instituţie, dar, deşi punctul său de vedere trebuia aşteptat timp de 15 zile de când a primit adresa, inspectorul ANI nu a aşteptat răspunsul şi a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie.

”Ieri eram la Nicuşor Constantinescu, mâncam o ciorbă. Vine femeia care-i găteşte, tanti Tanţa, şi îmi zice: domnule primar, mai aveţi un dosar! Aoleu, zic. Despre ce o fi vorba? Pun mâna pe telefon şi aflu că am primit hârtie de la ANI ca să-i prezint un punct de vedere în termen de 15 zile, dacă nu înaintează dosarul organelor abilitate(...). Am devenit un fel de trofeu. Văd că nu pot să mă lege, că de împuşcat nu au voie”, a declarat Mazăre la Antena 3.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza zilei cu Mihai Gâdea".


Ti-a placut articolul?

Comentarii