Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:44 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu avizul IPS Teodosie Gigi Becali - „Cărțile mele au fost editate de înalți prelați, care au atestat că sunt corecte!"

ro

11 Jan, 2016 23:51 860 Marime text
 
În emisiunea X Press de la postul de televiziune B1 tv, moderată de Sabin Orcan, Gigi Becali a dat mai multe explicații despre cărțile scrise de acestă în spatele gratiilor.

“Văd la emisiuni de televiziune, câte 4,5 persoane, unii dintre ei pe care îi respect și pe care îi consider persoane deștepte. Aș vrea să vă lămuresc cu aceste lucrări științifice. O sa vedeti dumeavoastră, mai jos să citiți definiția lucrării științifice- are caracter științific care orice lucrare care este acreditată de CNCSIS, este științifică. Dacă scriu 10 pagini, și acea editură care este acreditată CNCSIS, îmi dă acordul, alea 10 pagini sunt  științifice.  Dacă ea este acreditată CNCSIS, ea este o lucrare științifică. Nu comisia de penitenciar zice dacă e științifică sau nu. Ea verifică dacă este editată de o editură CNCSIS, pentru că unele nu sunt acreditate. Acum puteți spune "că domne, este de vină editura". Dar să dați vina pe îndrumători, pe alții, nu este corect”.
Gigi Becali chiar a transmis faptul că el poate arăta cărțile sale într-o conferință de presă, pentru a dovedi lucrurile scrise în ele, dar și că lucrările sale au fost verificate de mai mutle ori, pentru că nu se dorea lansarea unor acuzații false.

“Eu, mâine, poimâine, o să pot să fac o conferință de presă în care să arăt cărțile mele. Ați spus că sunt greșeli- nu sunt greșeli, pentru că cărțile mele au fost editate de înalți prelați, care au atestat că sunt corecte. E adevărat, am avut câteva mici greșeli, pe care nu vi le pot spune, din punct de vedere canonic, dar mai mulți înalți prelați au corectat. Mai întâi, câțiva îndrumători au făcut-o... Au zis că lucrările mele sunt de interes public. după ce scris lucrarea, o editează editura. Daca a editat-o editura, la revedere, este lucrare științifică. La mine s-a suflat în iaurt. Pentru că editura a spus că mai e nevoie de alte două persoane care să zică că e științifică. Pentru că la dumneavoastră vor veni și vor pune întrebări. Au mai citit două persoane, și au pus ștampila că sunt lucrări științifice și că sunt corecte”

Becali a vorbit în intervenția telefonică și cum a reușit el să scrie o carte, cu ajutorul monarhilor de la Muntele Athos.

“Cartea aceea de care vorbiți dumneavoastră este o carte pe care am făcut-o cum așa: am zis să scriu o carte despre credință. Dar nu știam ce să scriu. Am făcut niște întrebari teologice sfinților monarhi de la Muntele Athos. Întrebări de ale mele, răspunsuri ale monarhilor. Nu aveam cum sa fac asta prin îndrumători.  Așa că am trimis pe cineva acolo, cu întrebările, și a venit cu răspunsurile, și am scris”,a explicat George Becali în emisiunea lui Sabin Orcan dela postul de televiziune B1tv.ro

Articol integral pe Btv.ro.
Sursa: B1tv.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii