Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta „Corupții condamnați definitiv, oameni buni dacă vor să candideze din partea PNL”

ro

04 Sep, 2015 19:34 1064 Marime text
 
Premierul Victor Ponta continuă atacul la adresa PNL. Șeful Executivului a reacționat la știrea conform căreia un liberal condamnat definitiv pentru corupție la închisoare cu executare ar putea fi candidatul PNL la primaria Râmnicu Valcea. 

„PNL/PDL își iau țara înapoi! Doar v-au spus, nu? Corupții condamnați definitiv sunt oameni buni - dacă au fost la PDL și acum vor să candideze la PNL! :) :) :)

Da, știu, Doamna Gorghiu o să îmi ceară demisia că nu înțeleg ce om bun este un fost condamnat pentru șpagă direct în cash (doar nu a luat șpagă mascată în contracte pe firma de avocat de la AVAS și de la "Electrica" cu sprijinul lui Atanasiu - Alina, fă-te că nu ai înțeles aluzia :) )!", a scris Ponta pe Facebook.

Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că fostul edil Mircia Gutău ar putea fi desemnat candidat pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea din partea liberalilor vâlceni. Gutau a fost însă condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupție, ceea ce ar fi o mare problemă de imagine pentru PNL, scrie Agerpres. 



Sursa: Agerpres
Sursa foto: bbc.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii