Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:15 24 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, premiată în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România!

ro

13 Nov, 2018 08:03 590 Marime text
Primarul municipiului Constanța,  Decebal Făgădău, a primit în această seară, la Ateneul Român, premiul de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă, informează pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.

Desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României,  Klaus Iohannis, cea de a doua ediție a Galei AMR şi-a propus premierea performanţei în 10 domenii de interes pentru administraţia locală: Excelență în Educație, Excelență în Sănătate și Asistență socială, Excelență în Transport public și mobilitate, Excelență în Gestionarea eficientă a deșeurilor, Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice, Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă, Excelență în Iluminat public și eficiență energetică, Excelență în Digitalizare / Smart City, Excelență în Guvernarea locală participativă, Excelență în Promovarea și susținerea antreprenoriatului.

“Câștigarea premiului de Excelență în Promovarea culturală, turistică și sportivă de către municipiul Constanța mă onorează și mă bucură totodată. Orașul nostru îl merită cu prisosință fiindcă are, în toate cele trei domenii, un bogat patrimoniu care trebuie susținut și promovat peste tot în lume. Le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la această recunoaștere a performanței la nivel național”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Asociaţia Municipiilor din România a fost înfiinţată în anul 1990 și include toate cele 103 municipii din România, precum şi cele 6 sectoare ale Municipiului Bucureşti, în total 109 membri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii