Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Centrului de Scafandri va anunţa activităţile din acest an

ro

11 Mar, 2013 13:12 1978 Marime text
Centrul de Scafandri, ca Autoritate Naţională în domeniul calificării scafandrilor şi lucrătorilor subacvatici din România, organizează în acest an, o serie de evenimente pentru a aduce în prim plan valoarea şi profesionalismul scafandrilor români.

Comandantul instituţiei, comandorul dr. Vergil Moraru, va susţine o conferinţa de presa marţi, 12 martie, începând cu ora 11.00, la sediul Centrului de Scafandri din Constanţa, pentru a prezenta agenda activităţilor, care se vor derula începând din această lună, până la 1 octombrie, când se sărbătoreşte Ziua Scafandrului.

Cele mai importante repere ale conferinţei de presa vor fi: workshop-ul cu tema “Noutăţi din lumea scafandrilor“, care va avea loc la data de 21 martie, şi competiţia „Romanian Diving Award”, adresata tuturor scafandrilor şi companiilor cu activitate în domeniul scafandreriei din
România, care se va desfăşura în perioada mai – septembrie şi va fi structurată pe mai multe categorii legate de domeniul scufundărilor (compania anului, centrul recreativ al anului, scafandrul anului, managerul anului, website-ul anului).


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii