Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:07 19 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR se joacă mai departe cu nervii turiștilor de pe litoral

ro

19 Aug, 2016 12:50 1039 Marime text
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) pare să aibă un umor negru. Spunem asta, pentru că, pe site-ul instituției a fost publicat, astăzi, un comunicat prin care este anunțat un transport agabaritic ce va intra în țară pe data de 24 august, la Vama Veche și ce are ca destinație municipiul Călărași.
 
Sigur, nimic în neregulă până aici, mai puțin că transportul de mare tonaj va tranzita DN 39 Vama Veche – Constanța, o rută extrem de aglomerată pe timp de vară și de-a lungul căreia au loc frecvent blocaje rutiere, ce țin nervii șoferilor întinși la maximum. În plus, potrivit informării venite de la CNADNR, transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.
 
Totuși, precizează, reprezentanții companiei de drumuri, transportul agabaritic va traversa canalul Dunăre-Marea Neagră pe podul nou de la Agigea pentru a putea intra pe autostradă.
 
Iată, mai jos, traseul transportului de mare tonaj:
 
DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int.
(DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu
Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int.
(A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu
DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călărași.
 
Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport, de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere, se mai arată în comunicat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii