Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​CNAIR angajează. Ești interesat?

ro

06 Jun, 2023 11:54 2504 Marime text
CNAIR organizează în această perioadă 4 concursuri pentru 13 posturi vacante de consilier juridic. 

Concurs pentru ocuparea a 3 posturi de consilier juridic în cadrul Direcției Juridice/Departament Reprezentare Instanță.

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de consilier juridic în cadrul Serviciului Exproprieri pentru Autostrăzi FEN/Departament Exproprieri/Direcția Generală Implementare Proiecte și Obținere Finanțări.
Concurs pentru ocuparea a 4 posturi de consilier juridic în cadrul Biroului Exproprieri pentru DN/VO FEN/Departament Exproprieri/Direcția Generală Implementare Proiecte și Obținere Finanțări.

Concurs pentru ocuparea a 4 posturi de consilier juridic în cadrul Biroului Exproprieri pentru Autostrăzi DN/VO BS/Departament Exproprieri/Direcția Generală Implementare Proiecte și Obținere Finanțări.
http://cnadnr.ro/.../concurs-pentru-ocuparea-4-patru...
 
Condițiile necesare participării la concursuri, termenele limită pentru depunerea dosarelor în vederea înscrierii, tematica, bibliografia, fișele posturilor vacante, informațiile aferente și cererile tip pentru înscriere se regăsesc pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere.
 
Dosarele se depun la registratura CNAIR, sediul central.
 
Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Pregătire Personal și Relația cu Sindicatele, datele de contact fiind menționate în anunțul de concurs publicat pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere (http://www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri)


Citește și: Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța, investigate de Consiliul Concurenței. Posibile trucări ale licitațiilor organizate de CNAIR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii