Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţi ai CNADNR acuzaţi de abuz în serviciu. Curtea de Apel Constanţa a stabilit primul termen

ro

30 Jan, 2019 13:53 1725 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a stabilit primul termen în apelul dosarului în care trei foşti angajaţi ai Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, suspectaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, au fost achitaţi în primă instanţă. Cei trei sunt acuzaţi că nu ar fi perceput taxa de trecere a mai multor maşini la podul de la Feteşti.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 28 februarie.  
 
În primă instanţă, magistraţii au decis să înceteze procesul penal faţă de inculpaţi, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, invocând dispoziţiile art. 16 alin.(1) lit. f Cod Procedură Penală, potrivit căruia punerea în mişcare şi exercitarea acţiunii penale este împiedicată de intervenţia amnistiei sau prescripţiei, decesul suspectului ori al inculpatului persoană fizică sau s-a dispus radierea suspectului ori inculpatului persoană juridică.
 
Cu toate acestea, Judecătoria Hârşova a decis obligarea inculpaţilor la plata către Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a 18.000 de lei cu titlu de prejudiciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii