Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este militarul mort în accidentul de la Boboc În două săptămâni, urma să absolve Școala de Aviație. Alți trei colegi, în stare gravă (galerie foto)

ro

12 Jul, 2018 10:21 2431 Marime text



Tragedie cumplită, aseară, la poarta unitaţii militare de aviaţie de la Boboc. Un elev al şcolii a murit, iar alţi trei au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. 

Cei patru elevi ai Şcolii Militare de Aviaţie de la Boboc se întorceau din permisie. Chiar în fata unitatii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

În urma impactului, şoferul maşinii, caporalul de 33 de ani Robert Comăneci a murit.

În ciuda eforturilor supraomeneşti ale medicilor, care l-au resuscitat minute în şir, tânărul militar a fost declarat decedat. În două săptămâni, Robert urma să termine cursurile şcolii militare de aviaţie

Şi colegii săi au fost răniţi, toţi fiind în stare gravă.

La spitalul judeţean au ajuns doi pacienţi din care unul policontuzionat, şi al doilea cuu leziuni la nivelul capului, dar stabil hemodinamic. Al treilea militar rănit, în stare mai gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD de la Galaţi şi transferat la Bucureşti.

În două săptămâni, cei patru militari urmau să termine cursurile şcolii militare de aviaţie. 

O anchetă militară a fost deschisă în acest caz, mai ales că accidentul s-a produs la mică distanță de poarta unității de care aparțineau victimele.

Sursa: Oservator tv

Sursa foto:Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii