Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrităţile și-au luat adio de la Bobbi Kristina

ro

27 Jul, 2015 16:56 2759 Marime text
 
La fel ca mulți dintre tinerii din generația ei, Bobbi Kristina Brown și-a deschis viața personală pe site-urile de socializare, iar acum, după moartea sa, tot la social media au apelat și numeroși fani ai mamei sale, simpatizanți obișnuiți, precum și celebrități pentru a-și lua adio de la singura fiică a lui Whitney Houston, conform CNN.com.
Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, a murit ieri, la numai 22 de ani, la centrul de îngrijire din Atlanta unde a fost internată în 24 iunie, după ce a stat șase luni în comă. Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința sa la 31 ianuarie, iar poliția este de părere că fata ar fi stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă la spital, sub monitorizare permanentă. Tânăra era singura fată a cuplului format din Bobby Brown și regretata cântăreață Whitney Houston, care a murit în februarie 2012, la 48 de ani, în urma unei supradoze de droguri, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel.
Multe dintre mesajele exprimate în mediul online au legat simbolic moartea lui Bobbi Kristina de cea a mamei sale, mamă și fiică fiind acum din nou împreună în cer, scrie Agerpres. De asemenea, condoleanțele s-au îndreptat și spre legendara solistă Cissy Houston, care și-a pierdut și nepoata după ce și-a pierdut în mod tragic fiica. Fanii îi sunt alături și lui Bobby Brown, care în ultimele luni de viață ale lui Bobbi Kristina nu și-a pierdut nicio clipă speranța că fiica sa își va reveni.
O serie de celebrități printre care Oprah Winfrey, solista rap Missy Elliott, vedeta de televiziune Kylie Jenner și regizoarea Ava DuVernay și-au oferit de asemenea condoleanțele.
Între timp, din partea autorităților a venit informația că trupul neînsuflețit al fiicei lui Whitney Houston va fi supus unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.


Sursa foto: eonline.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii