Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:47 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune avocatul Marius Mocanu despre trimiterea în judecată a clientului său Nicuşor Constantinescu

ro

26 Apr, 2014 22:06 3358 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este trimis în instanţă de procurorii DNA, fiind acuzat că nu ar fi plătit o banală factură de 3.000 lei.

Avocatul Marius Mocanu s-a plâns, potrivit cotidianului telegraf on line că, din păcate, în România, justiţia încă se face la televizor: „Constat, cu părere de rău, că se foloseşte aceeaşi practică. Am aflat de la presă de trimiterea în judecată a clientului meu, şi nu în mod oficial. Dar asta este România şi mergem înainte”.

Potrivit sursei menţionate, avocatul mai consideră că acuzaţiile procurorilor DNA, în acest dosar, sunt nefondate: „Noi contestăm toate acuzele DNA, în sensul că nu a existat nicio infracţiune de abuz în serviciu, în sensul că plăţile au fost făcute în termen, iar întârzierile de plată au fost din motive obiective. Chiar şi aşa, sumele au fost achitate la momentul începerii cercetării penale. Trimiterea în judecată nu înseamnă decât că s-a încheiat o primă fază a procesului penal, cercetarea, iar acum urmează judecata, unde vor fi administrate probele, care vor demonstra, într-adevăr, care este realitatea în cauză”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii