Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța, pe locul 9 în Liga Națională. Victorie în ultimul meci (GALERIE FOTO)

ro

11 Dec, 2023 10:08 967 Marime text
 
 
 
 
Meciul pentru locurile 9-10 din Liga Națională de rugby, dintre CSM Constanța și CSM Galați, s-a disputat pe terenul „Marina“ din Mangalia.
 
După o partidă pe care a dominat-o, echipa gazdă, antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Daniel Boldor, s-a impus meritat, cu 48-29, raportul încercărilor fiind favorabil constănțenilor cu 7-3.
 
Punctele învingătorilor au fost realizate de Marius Nazîru – un eseu, Iulian Manole – un eseu, Waisake Raquili – un eseu, Marian Muntianu – două eseuri, Ionuț Sava – un eseu, cinci transformări și o lovitură de pedeapsă, Marian Bodorin – un eseu.
 
Jucătorul meciului a fost desemnat Keresoni Delaivuna, de la CSM Constanța.
 
Cu acest succes, CSM Constanța încheie campionatul pe locul al 9-lea, desi, în tot sezonul, a înregistrat doar două înfrângeri și un egal la București cu Steaua, restul fiind victorii pe linie.
 

Construită pe strucura echipei de juniori Under-20 (campioană națională), formația noastră și-a demonstrat calitățile, iar la rugby în 7 a devenit vicecampioană națională, este mesajul CSM Constanța.

 
În etapa a 5-a din Campionatul Național de rugby Under-20, pe stadionul „Olimpia“ din capitală s-a disputat partida dintre CT Dinicu Golescu-Rapid București și CSM Constanța.
 
După un meci echilibrat în multe momente, gazdele s-au impus cu 15-6, raportul încercărilor fiind 2-0.
 
Punctele formației constănțene (antrenate de Marius Codea și Claudiu Trandafir) au fost realizate de Chifor, din două lovituri de pedeapsă.
 
Acesta a fost ultimul meci al anului pentru CSM Constanța, care se află pe locul al doilea, cu 5 puncte, esaveraj 33-24 după două partide jucate.
 
Campionatul la Under-20 se va relua în luna martie 2024.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)

Citește și:


Rugby
CSM Constanța, victorie la scor cu Grivița București (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii