Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Formația Under-20 a CSM Constanța, victorie cu punct bonus contra CNAV-Dinamo București (GALERIE FOTO)

ro

16 Oct, 2023 17:00 988 Marime text
 

 
  • Start cu dreptul pentru campioana acestei categorii de vârstă, care își dorește să mențină titlul în vitrina CSM Constanța.
 
Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit meciul CSM Constanța - CNAV-Dinamo București, contând pentru etapa a doua a Campionatului Național de rugby Under-20.
 
CSM Constanța este campioana acestei categorii de vârstă, iar, după un joc pe care l-a controlat de la un capăt la altul, a obținut victoria cu punct bonus, scor 33-24. Pentru formația de pe litoral, care e antrenată de Marius Codea, au punctat: Cornel Stoica - un eseu, Vasile Plotună - un eseu, Daniel Crăciun - un eseu, Eduard Matei - un eseu și Eduard Chifor - trei transformări. Alte șapte puncte au venit în urma unui eseu de penalizare.
 
Etapa viitoare, duminică, 29 octombrie, CSM Constanța va evolua în deplasare cu LPS Suceava.
 
Managerul echipei constănțene, Constantin Gheară, a declarat: „Este un start cu dreptul pentru băieții noștri, care își doresc să mențină titlul de campioană în vitrina clubului nostru. Aș remarca și contribuția antrenorului Nicolae Radu Mocanu, care pregătește și lotul național România U-20, unde CSM Constanța are 11 jucători selecționați”. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța rugby)
 
Citește și:
 
11 rugbyști de la CSM Constanța, selectați în lotul lărgit la României Under-20, pentru Euro 2023. Nicolae Radu Mocanu, antrenor principal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii