Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat finanţatorul Marian Diaconescu la despărţirea de FC Farul

ro

12 Nov, 2012 14:55 1599 Marime text

diaconescu_marian1.jpgMarian Diaconescu, cel care a finanţat Farul alături de Giani Nedelcu în ultimii ani, şi-a explicat astăzi plecarea, într-o conferinţă de presă.

„Mă retrag pentru că mă consider principalul vinovat. Toate deciziile din club au fost luate întâi de mine şi abia le-am comunicat. Probabil că a contat şi lipsa mea de experienţă sportivă. Sper că cine va veni să reuşească mai mult. Am fost influenţat foarte tare în decizia mea şi de părerea suporterilor, care au cerut să plece cineva. În cei doi ani şi jumătate cât am fost la Farul cred că am făcut şi lucruri bune. Acum e ordine în acte, iar financiar stăm destul de bine. Până joi, voi achita şi o parte din salarii, astfel încât să rămână o restanţă de o lună. Principalul meu obiectiv a fost ca Farul să rămână în viaţă. Am suferit foarte mult pentru situaţia în care a ajuns echipa", a spus Diaconescu.

Fostul finanţator nu se va mai implica în niciun fel la club şi a spus că nu vrea înapoi niciun ban din câţi a investit. În urma plecării lui Marian Diaconescu, schema de conducere a Farului va fi completată cu un om de fotbal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii