Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Italia. Un asistent medical român este acuzat că droga și agresa sexual pacientele. Ce pedeapsă a primit

ro

24 Mar, 2018 16:25 1773 Marime text
Un asistent medical român, acuzat că își droga și viola femeile bolnave din spitalul în care lucra a fost condamnat la 12 ani de închisoare.
 
Potrivit RomaniaTV.net, în instanță, Emil Cristian Corneanu, în vârstă de 42 de ani, căsătorit și tată, care lucra la un spital din Padova, și-a cerut scuze pentru ororile pe care le-a comis și a cerut ajutor. El a primit o pedeapsă de 12 ani şi 20 de zile pentru faptele lui. 
 
De asemenea, va trebui să compenseze spitalul cu 3.882 de euro, în timp ce victimele lui cder cadrul unui proces civil, potrivit Il Gazzettino.
 
Românul este acuzat și a fost condamnat pentru violență sexuală împotriva a șase pacienți din departamentul de Neurologie, iar al șaptelea pacient, pentru că a fost narcotizat.
 
După 7 luni, trei femeie internate la secția la care lucra asistentul au depus plângeri spunând că au fost agresate sexual, scrie presa italiană.
 
Două dintre cele trei sunt italience din Padova, de 20 și 30 de ani, iar a treia este o româncă de 30 de ani. Acestea au fost paciente în cadrul Departamentului de Neurologie şi au dezvăluit că au fost  mângâiate și pipăite de bărbat, dar acesta nu ar fi reușit să consume un raport sexual complet cu ele.
 
Sursa: RomaniaTV.net
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii