Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Carnagiu pe Autostrada A1. Patru decedați și alte persoane rănite grav. Circulația este blocată

ro

16 Jun, 2018 08:11 2096 Marime text
Trei persoane au decedat și alte patru au fost rănite grav în urma unei coliziuni în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită total în zona localităţii Simeria (judeţul Hunedoara).

La fața locului se află un echipaj SMURD și două de la Ambulanță.

„Primele informații arată că în urma impactului dintre trei autoturisme, trei oameni au decedat iar alți patru au fost răniți. Dintre cele patru persoane rănite, se pare că una a suferit traumatisme severe iar alte 3 sunt rănite mai ușor și conștiente. Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, sensul de mers Deva -Simeria. Persoanele decedate și rănitul grav sunt încarcerate”, a spus Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului InfoTrafic, poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul pe DN7.

UPDATE: În urma impactului, patru bărbaţi care se aflau în autoturismul din Petroşani, au decedat. Alţi doi bărbaţi din autoturismul înmatriculat în Timiş şi un al treilea, aflat în autoutilitară, au fost răniţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii