Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 07

ro

26 Mar, 2024 08:40 322 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui accident rutier.
 
La nivel național se circulă pe un carosabil uscat, nefiind semnalate precipitații.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.
 
Au fost reluate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.
 
Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, jud. Ilfov. De asemenea, trafic intens este și pe Centura Capitalei, în zona loc. Chiajna, Domnești, Bragadiru și Glina.
 
Astăzi, 26 martie, în funcție de condițiile meteorologice, sunt impuse următoarele restricții de trafic în județul Vâlcea, astfel:
- DN 7, pe tronsonul kilometric 221+500 de metri - 221+700 de metri, în afara localității Balota, se efectuează lucrări de reparații a parapetului, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale, dirijată de piloți de circulație.
- DN 64,  pe tronsonul kilometric 108+500 de metri - 108+700 de metri, pe raza  localității Stolniceni, se lucrează la reconfigurarea intersecției rutiere, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe două din patru benzi, dirijată prin indicatoare rutiere.
 
Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, recomandăm șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii