Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:26 23 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania “Implică-te! Donează sânge, salvează o viaţă!”, marca ALDE Constanţa, continuă

ro

19 Nov, 2018 21:00 486 Marime text
Campania ALDE Constanţa, eveniment sub sloganul “Implică-te! Donează sânge, salvează o viaţă!”, a continuat astăzi în Valu lui Traian.

În data de 12 noiembrie a avut loc o primă acţiune de donare de sânge, la care au participat peste 50 de membri ALDE din judeţul Constanţa.

În cursul zilei de luni, 19 noiembrie, alţi membri ai ALDE Constanţa s-au implicat în cadrul acestei acţiuni. S-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine 50 de participanţi din organizaţiile locale ALDE Valu lui Traian condusa de domnul presedinte Cristian Hemes şi ALDE Năvodari, , condusa de domnul Bogdan Tănase.

„Azi a continuat campania ALDE Constanţa, eveniment sub sloganul “Implică-te! Donează sânge, salvează o viaţă!”. Ne respectăm astfel angajamentul stabilit prin protocolul încheiat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, condus de doamna dr. Dobrotă Mirela Alina”, a declarat Valeria Drăniceanu, preşedintele OFLDE Constanţa, iniţiatoare a acestui proiect.

„Sperăm ca gestul nostru să fie un exemplu. Încurajăm populaţia să doneze sânge, pentru a veni în ajutorul semenilor aflaţi în suferinţă”, a declarat preşedintele ALDE Valu lui Traian, Cristian Hemeş.

„Donarea de sânge este un gest umanitar pe care considerăm că trebuie să îl susţinem. Avem şansa de a salva vieţi şi, cu siguranţă, vom reveni la Centrul de Trasfuzii pe tot parcursul derulării acestui proiect, dar şi ulterior”, a declarat, la rândul său, Bogdan Tănase, preşedintele ALDE Năvodari.

„Implică-te, donează sânge, salvează o viaţă!“ este un eveniment lansat de Filiala ALDE Constanţa, prin OFLDE (organizaţia de femei) Constanţa, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa - instituţie condusă de dr. Mirela Dobrotă.

Acţiunea demarată de ALDE se va întinde pe un an întreg, în baza unui protocol de colaborare cu Centrul de Transfuzii. Pe baza acestei colaborări, membrii şi simpatizanţii ALDE vor dona sânge periodic şi se vor înscrie, opţional, în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoetice (Registrul de evidenţă).

Ti-a placut articolul?

Comentarii