Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:25 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Municipală Medgidia demarează programul „BiblioVoluntar, sunt diferit și mă implic!”

ro

26 Jan, 2015 12:58 613 Marime text
Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord dă startul programului de voluntariat ”BiblioVoluntar, sunt diferit și mă implic!” din proiectul naţional „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Medgidia.
 
Programul dezvoltă și promovează altruismul, egalitatea șanselor, dezvoltarea personală, învățarea pe tot parcursul vieții și acțiunile de voluntariat prin activități specifice. Totodată, contribuie la implicarea, educarea, sensibilizarea și responsabilizarea comunității locale și asigură accesul liber atât la lectură, cât și la recreere al tuturor medgidienilor în dorința de a susține non-discriminarea.

Activitațile din cadrul programului se vor derula în perioada ianuarie - iunie 2015 la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord.

Activitățile din cadrul programului de voluntariat se vor desfășura pe durata întregului an și oferă oportunitatea de implicare în activități de voluntariat atât pentru tineri cât și pentru adulți. BiblioVoluntarii vor livra și vor coordona cursuri și activități gratuite pentru toate categoriile de vârstă.

Biblioteca a fost selectată, alături de alte 15 biblioteci județene și orășenești, din întreaga ţară, pentru a face parte din acest proiect.

Ti-a placut articolul?

Comentarii