Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţii din Năvodari care au înjunghiat un şofer, au fost arestaţi

ro

26 Sep, 2014 11:22 2044 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de cei doi bărbaţi reţinuţi pentru că ar fi înjunghiat un bărbat aflat la volanul unei maşini, în Năvodari.

Astfel, au fost reţinuţi Mamut Asan, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi Cadîr Asan, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Instanţa a admis propunerea procurorilor, iar cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 
 
Amintim că miercuri, în jurul orei 10.30, Mamut Asan, aflat la volanul unui Volkswagen Phaeton ar fi intrat în mod intenţionat în autoturismul persoanei vătămate. Maşina lovită, o Dacia 1310 ce a fost împinsă către un copac şi un stâlp de iluminat public. Mamut Asan  a coborât din autoturism alături de inculpatul Cadîr Asan şi împreună i-au aplicat lovituri persoanei vătămate în zona inghinală, respectiv gamba stângă şi în zona capului, primul cu un cuţit cu lama de aproximativ 20 cm, iar al doilea cu un obiect contondent, cauzându-i vătămări ce necesită pentru vindecare circa 45 de zile de îngrijiri medicale, susţin procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii