Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avansări în grad la termen, la Jandarmeria Constanţa

ro

31 Jul, 2015 10:28 2600 Marime text
 
Începând cu data de 1 august, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, respectiv al inspectorului şef/ comandantului unităţii, un număr de doi ofiţeri şi 19 subofiţeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa „Mihail Kogălniceanu” şi trei ofiţeri şi trei subofiţeri din Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) „Tomis” Constanţa,  vor fi înaintaţi, la termen.
 
Astfel, ofiţerii avansaţi în grad de la IJJ Constanţa sunt de la gradul de maior, la locotenent colonel Adrian Rădulescu, de la gradul de sublocotenent la locotenent Andrei Pavel Vizitiu.
 
Ofiţerii avansaţi în grad de la GJM Constanţa de la gradul de maior, la locotenent colonel: Daniel-Mihai Ferencz,  Titi Mihail,  de la gradul de sublocotenent la locotenent: Lucian Hrimiuc;
 
Printre subofiţerii avansaţi în grad, se numără la IJJ Constanta de la gradul de plutonier adjutant, la plutonier adjutant şef: Ionel Leu; de la gradul de plutonier major, la plutonier adjutant: Aurelian Velichia; de la gradul de plutonier, la plutonier major: Ionuţ Ciobănuc, Gabriel Cătălin Damache, Rozemari Navon. La GJM Constanţa de la gradul de plutonier, la plutonier major Alexandru-Ionel Obancea, Anca Obancea, Ionuţ Voicu.
                                                                                                                                                                  
Ceremonialul de avansare în grad se va desfăşura luni, 3 august, începând cu ora 08.00, la IJJ Constanţa şi sâmbătă 1 august, la GJM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii