Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autostrada Soarelui a fost inchisa intre Fundulea si Drajna

ro

16 Dec, 2009 00:53 3902 Marime text

autostrada_soarelui.jpgAutostrada A2 a fost înschisă, marţi seară, între Fundulea şi Drajna, din cauza poleiului, şoferii fiind sfătuiţi să folosească rutele ocolitoare, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Comandamentului de Iarnă.
Potrivit Dispeceratului Comandamentului Central de Iarnă, autostrada A2 a fost închisă marţi, în jurul orei 18.45, cu acceptul Poliţiei Rutiere şi a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
Măsura a fost luată din cauza precipitaţiilor şi a temperaturii de minus două grade Celsius, care duc la formarea poleiului, existând riscul de accidente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 16 Dec, 2009 21:43 tipic pentru Romania:in loc sa decongestionam traficul,sa dam cu nisip sau cu alte substante(care costa bani)mai bine inchidem autostrada.RUSINE!Berceanu sa-ti fie rusine!animalule!O autostrada avem si aia e vai de mama ei.Daca in Germania s-ar intampla asa ceva s-ar lasa cu demiteri de ministri.La noi ca la prosti.Pai daca era zapada de jumatate de metru?Am facut 7 ore de la Bucuresti la Constanta aseara.Asta e Romania?E mai rau ca in Congo