Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autostrada M5 Trei români au murit şi 18 au fost răniţi într-un accident grav în Ungaria (video)

ro

30 Aug, 2013 12:11 3153 Marime text
Trei persoane au murit într-un accident rutier care a avut loc, vineri dimineaţa, pe autostrada M5, la aproximativ 25 de kilometri sud-vest de Budapesta. În urma incidentului, 33 de persoane au fost rănite, dintre care 18 sunt în stare gravă. 11 victime sunt străini, între care cetăţeni români, bulgari, sârbi şi turci, relatează MTI.
33 de persoane au fost rănite, dintre care 18 grav, a declarat Zsofia Nagy, o purtătoare de cuvânt a serviciului naţional ungar de salvare, potrivit Mediafax.
Accidentul a implicat un camion cu numere de înamtriculare în Ungaria, trei minibuze şi cinci autoturisme cu persoane la bord.

Cauza accidentului este face obiectul unei investigaţii, potrivit MTI.
Circulaţia rutieră pe banda spre Budapesta de pe autostradă a fost închisă. Vehiculele care se îndreaptă spre capitala ungară sunt redirecţionate spre autostrăzile 4 şi 5.
Mai multe persoane rănite, inclusiv cetăţeni străini, se aflau în stare critică şi erau supuşi unor intervenţii chirurgicale, scrie MTI, fără alte precizări.
Între cele 11 persoane grav rănite se află români, bulgari, sârbi şi turci, menţionează agenţia ungare de presă.

Prezent la Constanţa, inspectorul general al Poliţiei Române, chestor-şef de poliţie Petre Tobă, a declarat că firm care efectua transportul avea toate actele în regulă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii