Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil. Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Cum s-a rezolvat situația

ro

22 Feb, 2018 10:12 1771 Marime text
Un bărbat din România şi-a uitat pur şi simplu soţia într-o parcare din Ungaria, scrie ebihoreanul.ro.
 
Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Somogy, întâmplarea s-a petrecut chiar miercuri, 21 februarie, într-o parcare de pe autostrada M5, în apropierea oraşului Szeged. Soţul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină. Abia într-un târziu și-a dat seama că nu e așa. Ce a urmat e o întreagă aventură.
 

„Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste 300 de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, scrie MTI.

 
Până la urmă, finalul a fost fericit, cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei. Familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

Sursa: ebihoreanul.ro.
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii