Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excursie cu final neașteptat Incredibil ce a pățit un copil de 14 ani din România care se întorcea din excursie din Italia (GALERIE FOTO)

ro

27 Apr, 2022 15:31 1787 Marime text
Copil uitat în parcarea din Ungaria. Foto: facebook/Magyar RendőrségUn copil de 14 ani din România, care se întorcea dintr-o excursie efectuată în Italia a fost uitat într-o parcare din Ungaria. 

Cazul a fost făcut public de Poliția din Ungaria care a postat pe pagina de Facebook întâmplarea. 

„Ce ne-a făcut pe mulți când eram copii în excursia cu clasa, acum s-a întâmplat.. Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că băiatul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte“ - au precizat polițiștii. 


Polițiștii din Csongrád au plecat imediat în locul indicat, iar băiatul le-a spus că se îndreaptă spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic. 

Copil uitat în parcarea din Ungaria. Foto: facebook/Magyar RendőrségÎn parcarea respectivă s-au oprit pentru a se răcori puțin. Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el.

„Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta.“ - se mai arată în postarea Poliției din Ungaria. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii