Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:53 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție la bani În stațiunea Mamaia, se joacă alba-neagra. Poliția locală din Constanța a intervenit

ro

07 Aug, 2018 09:32 2001 Marime text
 
În seara zilei de 6 august, ora 21.10,  polițiștii locali din cadrul Direcței Generale Poliția Locală Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă a hotelului Flora, un barbat, în vârsta de 44 de ani,  din Galați, în prezența unui grup de de persoane din care una cu rol de jucător fals, promova un joc de noroc, tip alba/neagra.

Pentru că jocul în cauză, al cărui rezultat era influențat de dexteritatea mânuitorului în scopul obținerii de venituri, constituie infracțiune, persoanei depistate i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care cei care asistau la jocul respectiv au părăsit zona.
În acest caz a fost reținut pentru verificări instrumentarul folosit în desfășurarea faptei cu caracter ilicit.

Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente (Poliția Stațiunii Mamaia) în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.

Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda.

Recomandăm tuturor celor care sesizează astfel de fapte să anunțe imediat dispeceratul DGPL la numerele 0241484205 sau prin whatsapp
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii