Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Militarilor Veterani și Militarilor cu Dizabilități și Liga Militarilor Profesioniști la Ministerul Fondurilor Europene Undă verde pentru realizarea unui Centru de Recuperare a Militarilor Răniți în Teatre de Operații

ro

21 Mar, 2018 19:13 2066 Marime text
Cu sprijinul miniștrilor Mihai Fifor, Rovana Plumb și Lia Olguța Vasilescu va fi înființa Centrul de Recuperare, Refacere și Reabilitare, a Militarilor Răniți în Teatrele de Operații.
 

"Astăzi 21.03.2018, la Ministerul Fondurilor Europene, a avut loc audiența cu Ministrul Rovana Plumb. S-a discutat despre (proiectul) crearea primului centru de recuperare, refacere şi reabilitare a militarilor răniți şi veteranilor întorşi din Teatrele de Operații. Doamna Ministru ne-a asigurat de tot sprijinul domniei sale, cu cele mai optime soluțiii privind crearea centrului de recuperare. Alături de noi au fost doamna Rachițeanu Janina şi preşedintele Liga Militarilor Profesionişti, Dan Albu. "Este de datoria noastră să ne implicăm pentru realizarea proiectului", a spus doamna Rovana Plumb." – se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Liga Militarilor Profesioniști.

Sursa foto: Facebook/Liga Militarilor Profesioniști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii