Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:57 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști a promovat în Liga 1 de minifotbal (video)

ro

28 Oct, 2020 00:00 3855 Marime text
  • FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța).
  • Echipa este alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari).
  • FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător).
 

Înființată la Constanța pe 30 noiembrie 2019, echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști și-a atins obiectivul de a accede în Liga 1 (zona Constanța) a Campionatului Național.

Alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari), FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța) și se numără printre echipele care, în sezonul viitor, vor evolua în divizia superioară. În ultimul meci jucat în Liga a II-a, FC LMP a dispus de RCS&RDS cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.
 


”Avem jucători cu mare experiență”

”Suntem conștienți că în Liga 1 este un alt nivel, dar vrem să facem o figură frumoasă și în acest eșalon. Suntem optimiști, avem jucători cu mare experiență și, în plus, ne-am și întărit cu trei fotbaliști. Sperăm să avem și în Liga 1 evoluții bune”, a declarat Dănuț Albu (președintele Ligii Militarilor Profesioniști), cel care se ocupă de aspectele administrative și organizatorice ale echipei.



Multe victorii în Liga a 2-a

FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător). ”Deși suntem o echipă înființată doar de un an, iar în Liga a II-a am preluat locul unei alte echipe, care era ultima în clasament (fără niciun punct), am avut un parcurs foarte bun în campionat, cu multe victorii. Lotul nostru valoros, cu jucători care au meciuri inclusiv la Liga a 2-a (la fotbal pe teren normal) și la echipa națională de fotbal pe plajă, ne dă speranțe că vom avea evoluții apreciate și în Liga 1. Sperăm să obținem cel puțin rezultatele de la Liga a 2-a și să facem o figură frumoasă”, a spus Florinel Mari Dumitra.
 


Plachete de excelență pentru Florin Lar și Ionuț Ilie

Cu ocazia Zilei Armatei Române, LMP a decernat placheta de excelență a Ligii Militarilor Profesioniști cap. Florin Ion Lar și cap. Ionuț Ilie (ambii, jucători la FC LMP), ”în semn de recunoștință pentru performanțele sportive realizate și în semn de apreciere pentru întreaga activitate militară”.



Citește și:

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, figură frumoasă în campionatul de minifotbal. Obiectivul e promovarea în Liga I (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii