Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru omor

ro

20 Jan, 2013 16:46 1470 Marime text
La data de 04 iulie 2012, în jurul orelor 12.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cernavodă, au fost sesizaţi prin S.N.A.U. 112, despre faptul că într-o dependinţă a unei gospodării din extravilanul localităţii Satul Nou, a fost găsită o persoană decedată.
Cu ocazia cercetărilor a fost găsit un cadavru de sex masculin, căruia i-a fost stabilită identitatea în persoana lui J. FLORIN, de 31 de ani, din comuna Mircea Vodă, satul Satu Nou, judeţul Constanţa. Ulterior, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Medgidia, pentru efectuarea necropsiei.
Cercetările şi concluziile echipei operative, formate din poliţiştii S.I.C. -I.P.J. Constanţa, a procurorului criminalist - Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi a medicului legist - S.M.L. Constanţa, au relevat faptul că moartea lui J. FLORIN a fost una violentă.
        În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate în cauză de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - I.P.J. Constanţa s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este M. NICU, de 60 ani, care imediat după săvârşirea faptei a dispărut din zona în care s-a comis fapta, fiind depistat în noaptea de 17/18.01.2013 pe raza oraşului Panciu.
       Cu ocazia audierii suspectului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi în baza probatoriului administrat în cauză, pe numele lui M. NICU a fost emisă Ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanţa.
La data de 20.01.2012, M. NICU a fost prezentat instanţei cu propunere corespunzătoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii